Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Może 2-3 osoby z Oświęcimia się wybiorą
Muszę upolować 3 sztuki uncommonowych postaci (EE, SC i SoD) i mam złożonego decka, więc się zastanowię (a jak ktoś jeszcze od nas się ruszy to w ogóle nie będę się wahał).
efekt taki ze na lwim bazarze posucha. w sumie mam pare setow postaci (ot chocby kawaleria scout cranowaty w komplecie :/ ale tez pare uniq.kart w liczbie2-3; szczegolnie sie ciesze z 2 sztuk promki),nie mam kompletu uncommonow...... proxowac mi sie nie chce a kart nie uzbieram w ciagu tych paru dni.
Cytat: quas w 2012-10-21, 12:18efekt taki ze na lwim bazarze posucha. w sumie mam pare setow postaci (ot chocby kawaleria scout cranowaty w komplecie :/ ale tez pare uniq.kart w liczbie2-3; szczegolnie sie ciesze z 2 sztuk promki),nie mam kompletu uncommonow...... proxowac mi sie nie chce a kart nie uzbieram w ciagu tych paru dni.Słaba ta wymówka. B)
Cytat: kempy w 2012-10-21, 14:51Cytat: quas w 2012-10-21, 12:18efekt taki ze na lwim bazarze posucha. w sumie mam pare setow postaci (ot chocby kawaleria scout cranowaty w komplecie :/ ale tez pare uniq.kart w liczbie2-3; szczegolnie sie ciesze z 2 sztuk promki),nie mam kompletu uncommonow...... proxowac mi sie nie chce a kart nie uzbieram w ciagu tych paru dni.Słaba ta wymówka. B)po tym dodatku spora rewolucja w moich deckacha przy 72h tygodniu pracy ciezko sie w wieksze "handele handele" pobawic :/
Już pisałem Quas'owi, ale nie zaszkodzi zapewnić sobie kilku źródeł.Doji MitsuruKitsuki DaisukeShiba KudomePo jednej sztuce, nieexpieni.
Cytat: quas w 2012-10-21, 15:22po tym dodatku spora rewolucja w moich deckacha przy 72h tygodniu pracy ciezko sie w wieksze "handele handele" pobawic :/Quas'u i Chord, to napiszcie czego potrzebujecie przede wszystkim z C i UC, myślę że wszytsko dla Was uzbieramy na Bielsko
po tym dodatku spora rewolucja w moich deckacha przy 72h tygodniu pracy ciezko sie w wieksze "handele handele" pobawic :/